CONFERÈNCIA SR. DAVID WOOD: "EL FUTURO DEL EMPLEO EN LA ERA DE LA ROBOTIZACIÓN"

(10-04-2017)

El passat divendres el Sr. David Wood, llicenciat en Filosofia de la ciència per la Universitat de Cambridge, actualment consultor sobre la societat del futur, va donar una conferència a l’Auditori de La Pedrera de Barcelona titulada “El futuro del empleo en la era de la robotización”. En aquesta conferència el Sr. Wood va explicar que els avenços tecnològics cada cop es produeixen amb més  rapidesa, i que això portarà a una introducció massiva dels robots en la nostra societat d’aquí a poc temps. Això obligarà a repensar el nostre rol com a éssers humans, ja que provocarà canvis en el mercat de treball, en la major disponibilitat de temps lliure, en la realització de tasques fins i tot creatives o emocionals... que cada cop més seran realitzades pels robots.

 

En el torn de paraules es van plantejar els reptes regulatoris i ètics que tot això suposa, i que la societat haurà de resoldre, ja que juntament a les oportunitats individuals que els robots ofereixen (més seguretat, més salut, més experiències), cal vigilar els riscos socials que provoca (més despesa energètica, més vigilància, més terrotisme...).

Volver al listado de noticias

Twitter

Blog

¿Qué son los contratos del sector público?

La reciente aprobación de la nueva ley 9/2017 en materia de contratos...

¿Qué es una expropiación forzosa?

Una expropiación forzosa es el procedimiento por el cual la...

Visitar Blog >

Noticias

CUCH AGUILERA LEGAL ASISTE A LA COMISIÓN DE TRANSFORMACIÓN DIGITAL DEL ICAB

Leer más

CUCH-AGUILERA LEGAL PARTICIPA EN ELS DEBATS DE L’AREA METROPOLITANA DE BARCELONA SOBRE QUALITAT DE…

Leer más

VISITA A LA PLANTA DESALINIZADORA DE EL PRAT

Leer más

Ver todas las noticias >

CONSULTA GRATUITA

Si desea contactar con el despacho o dirigirnos cualquier consulta, puede hacerlo sin compromiso mediante el siguiente formulario:

Enviar consulta >